Steklarstvo Frlan

 
 
 
1
1

SPLOŠEN OPIS


Naš material je plemenito, prosojno in trdno steklo, ki daje prostorom in predmetom v njih na tisoče novih oblik, razgiba in razširi prostor, prežene utesnjenost ter odpira nove poglede in vizije. V vseh prostorih steklo najde svoje mesto. V pomembnih in reprezentančnih ali v navidez nepomembnih in obrobnih, v njih ustvarja nove oblike in občutek razkošja ter odpira nova prostorska doživetja.

Da bi se lažje odločili katero steklo bi vam poživilo prostor, vas vabimo v naš razstavni salon, kjer vam bomo strokovno svetovali. Razstavljenih imamo več kot 40 notranjih lesenih vrat z različnimi zasteklitvami, steklena vratna krila in drsna vrata, steklene stopnice, mizo, umivalnik… Pri nas pa lahko dobite tudi ostale dodatke za stekla kot so npr. nosilci polic, spone, kljuke, ključavnice, ipd.

Najbolj pogosta raba naših stekel je za stavbno pohištvo, kjer nam naša spretnost, kreativnost in iznajdljivost skupaj z vrhunsko opremo ter izkušnjami, daje možnosti za nenehno ustvarjanje izjemnih zasteklitev interierjev.

Trenutni trend pri opremljanju kuhinj je steklena stenska obloga namesto klasičnih keramičnih ploščic. Pri nas vam nudimo barvano steklo v odtenku po vaši želji ali fototapeto, kjer vam barvna slika poživi celoten prostor in ustvari prijetno počutje. Drugi trend pa stremi k uporabi posebne vrste stekla, odpornega na praske, ki je primerno za izdelavo kuhinjskih kot tudi kopalniških pultov. Vrhunska oprema naše delavnice nam sedaj omogoča natančno in kakovostno izdelovanje izrezov za umivalnike, pipe in kuhalne plošče, sodobne vrste stekel pa izkoristimo za ta namen.

Veliko je tudi unikatnih izdelkov. Prvi v Sloveniji smo začeli z izdelovanjem šopkov barvitega suhega cvetja med stekli. Uporabljajo se v vratih, predelnih stenah ali oknih v domu, kjer nam pričara naravno vzdušje. Šopki so stisnjeni med dvema stekloma in obliti s trajno prozorno smolo. Celotni podobi dajejo poseben čar tudi zračni mehurčki najrazličnejših oblik in velikosti.

Tudi peskanje in graviranje stekel je pri nas nekaj posebnega. Izbirate lahko med dvema različnima načinoma peskanja. Pri prvem je na gladki površini stekla peskan vzorec, pri drugem pa je peskano ozadje in je tako neprosojno, vzorec pa ostane gladek. Z graviranjem oz. vrezanjem in poliranjem ravnih in ukrivljenih linij, pa na steklu lahko ustvarimo različne vzorce, ki ob pravi svetlobi še posebno zažarijo.
 
1

AKTUALNE NOVICE

Delovni čas v decembru 2018
V decembru bomo imeli spremenjeni delovni čas, in sicer: ... več o tem...

Delovni čas v decembru 2017
V mesecu decembru bomo imeli spremenjeni delovni čas, in ... več o tem...

Delovni čas v decembru 2016
V mesecu decembru bomo imeli spremenjeni delovni čas in ... več o tem...

preberite vse novice
1
 
 
 
NASLOV:
1
  TELEFON:
1
  INTERNET:
1
STEKLARSTVO Marjan Frlan s.p.
Grenc 8
4220 Škofja Loka
Slovenija
  Telefon: 04/ 51 51 830
Faks: 04/ 51 51 831
GSM: 041/ 669 150
  E-pošta: info@steklarstvo-frlan.si
Facebook
Steklarstvo Frlan © 2012